Охранителни ролетки

ОХРАНИТЕЛНИ РОЛЕТКИ                                               

-Охранителните ролетки са изработени от метални профили с основа цинк и  електро- статично прахово покритие.

Осигуряват отлична защита на обекта, като в зависимост от целите могат да монтирани както пред така и зад стъкло. Могат да бъдат:

– плътни от широк (110) или тесен (70)мм ламел;

Плътни поцинковани ламели с дебелина на ламарината 0,7 мм и височина 105 мм.

– перфорирани (едра или ситна) перфорация;

Изработват се от ламели (поцинкована ламарина), които са перфорирани. Позволяват различна видимост към помещението в зависимост от вида на перфорацията.

– тип „оплетка“ с ромбовидна шарка;

Произведени са от 8 милиметрово здраво поцинковано арматурно желязо, разлика спрямо останалите типове охранителни ролетки, при този вид е, че може да се види зад самата ролетка, като има видимост към витрината и всичко изложено зад нея при затворено положение. Ползволяват 100% видимост към обекта.

– ветроупорни с омега водачи с гуми и четки;

– с алуминиев термо ламел (бял и с имитация на дърво)

Топло изолираните охранителни ролетки са изработени от двустранни алуминиеви ламели с полиуретанов пълнеж. В тях са съчетани енергийна ефективност и елегантен дизайн. Използват се подсилени омега водачи с гуми и четки.

Задвижващите механизми са италиански на лидера в областта „VIRO“.

В зависимост от индивидуалните нужди водачите могат да бъдат изпълнени, както от обикновен така и от усилен „омега“ профил, снабден с гуми и четки.

Ролетките могат да бъдат изпълнени в богата цветова гама – по RAL.

Всички видове охранителни ролетки и гаражни врати могат да бъдат автоматизирани. Управлението може да е с бутон или дистанционно.

Опция е и монтирането на UPS устройство, което да осигури работа на изделието при спиране на ел.захранването. Моторите и централите за дистанционно управление са френски.
– Фирмата извършва гаранционно и извънгаранционно обслужване