Щори

– Хоризонтални щори

Хоризонталните щори са най-често използвания слънцезащитен продукт, поради своята надежност и практичност. Лесната им употреба са превърнали хоризонталните щори в незаменим функционален и декоративен елемент във всеки дом и офис. Ламелитеса с ширина 16 или 25 мм.

– Вертикални щори

Вертикалните щори са модерната алтернатива на пердетата и завесите. Направени от текстил, пластмасови или алуминиеви ленти, те Ви предлагат разнообразие от модели и цветове.Използват се за декорации на представителни интериори, като един от главните естетични елементи в дома или офиса. Ламелите са с ширина 89 или 127мм.

– Руло щори

Едно различно решение на Вашия интериор. Всичко друго, но не и обикновени. Възможност на избор на различна материя за различни помещения(прозрачни, полупрозрачни и непрозрачни платове).

– Плисе & Дует щори

Плисе & Дует щорите комбинират ултрамодерен дизайн и великолепен контрол на светлината. Модел ден & нощ – една щора с два различни плата.

– Външни ролетни щори

Ползата и предимствата на външните щори са, че когато са напълно затворени, те не само спират слънчевите лъчи, но и Ви предпазват от крадци, намаляват разходите за отопление, намаляват нивото на външния шум и Ви създават пълнo уединение.