Дограма

– KMG

Профилът „KMG“ (KRAUSS MAFFEI and GRAINER) се произвежда по съвместен проект между австрийската фирма „Greiner Exstrusiontechnik“, немската фирма „Krauss Maffei“ и българската фирма АЛТЕСТ с производствена база в град Бургас. ПВЦ дограмата отговаря на Европейските стандарти за блясък на повърхността. Tестването й доказва отлични резултати при нагряване, влажност и шумоизолация.

Структурата на профилите е непозволяваща изгаряне и деформация, тя е нечувствителна към околната среда – не съдържа олово, не позволява задържането на вода, петна и прах. За това допринасят и двойният уплътнител и специалните отводнителни отвори. KMG PVC профилите са издържливи на сезонни промени и нямат нужда от боядисване и поддръжка.Те са защитени от атаката на киселини, основи, захабяване и соли. Издържливи са на корозия, когато се употребяват в условия с висока температурна влажност. С характерният им невибриращ материал и термично монтирани ъгли, драстично намаляват и външния шум.

 

– Salamander

SALAMANDER е един от водещите немски производители на профилни системи от пластмаса, за производство на врати и прозорци. SALAMANDER проивежда своята продукция единствено в Германия, гр.Тюркхайм, близо до Мюнхен.

Отлична топлоизолация от K1,7W/m2 до K10W/m2.От коефицента на топлопреминаване се определя способността на дограмата да превежда топлина или големината на топлинните загуби – нещо, от което до голяма степен зависят сметките ни за отопление. Колкото по-малък е този коефицент, толкова по-малко ще бъдат загубите на топлина през прозореца.

Профилите са светлорезистентни и изключително устойчиви на климатични въздействия с брилянтно бял цвят, с глатка и блестяща повърхност.

 

Едно мнение по „Дограма

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *